Вид:

theMac3donian

ПРОТЕСТ - зачувување на името МАКЕДОНИЈА! (08.09.11)

8 г. назад

ДА ГО ЗАЧУВАМЕ НАШЕТО СЕВЕКОВНО ИМЕ МАКЕДОНИЈА!!! Датум: 08 Септември 2011 Време: 12:00 часот Место: Плоштад...

Осквернување на Македонското знаме од Шкендија

9 г. назад

Градењето на мултиетничко општево во Република Македонија изгледа дека ги има својствата на еднонасочна...

Невидена Реакција за Спомениците на Плоштад

10 г. назад

Еден интерес извадок од тоа што една „ценета госпоџа мисли за нашите херои овековени во статуите покрај...

Ireland vs. the Lisbon Treaty (EU)

10 г. назад

My view of the imposed ratification of the Lisbon Treaty by the Irish. I strongly believe that the second vote in as many years on the same matter is not acceptable.

Што навистина ни треба? (...на нас Македонците).

10 г. назад

Што навистина ни треба на нас Македонците? Гледајте го видеото и кажете дали не е така. Сликата можете...

Банима - Ноќта Шепоти | Banima - Nokta Shepoti (Night Whispers)

10 г. назад

Банима - Ноќта Шепоти | Banima - Nokta Shepoti (Night Whispers) Ја немаше на интернет, па викам ај јас да ја ставам. Реално не...

Име Си е Име | A Name Is A Name

10 г. назад

Име Си е Име е документарен филм од Sigurjón Einarsson кој што ја согледува вистината околу Македонија и проблемот...

Химна на Република Македонија | Anthem of the Republic of Macedonia

10 г. назад

338 B.C. | 1903 A.D. | 1945 A.D.|| Да ни е вечен Илинденот Македонски! May our Macedonian Ilinden last a eternity! (Ilinden = St. Elijah's Day) Химна...

Census USA (Macedonians) 1920's

10 г. назад

Extract from a census in the 1920 in Pennsylvania (USA). This census proves that although Macedonians were oppresed and forced to call themselves Greeks, ...

Macedonia vs. Greece - The Flag Dispute [NEW]

10 г. назад

Focusing on the absurdity relating the forceful change of the Macedonian flag, from the old one to the new one, as a condition for Macedonia to join the UN.

Објаснување за Macedonia vs. Greece - The Name Dispute

10 г. назад

Видеото нема никаков звук. Мало објаснување зошто ми го нема видеото.

Ќе се менувало име!

10 г. назад

Кажи НЕ! за промена на името! Кажи на сите дека нема потреба од референдум! Застанете позади сите политичар...

Greek Neo-Nazis Attack Macedonian Minority

11 г. назад

The Greek Neo-Nazi faction Golden Dawn, entered and ravaged during a promotion of a Macedonian-Greek dictionary, promoted by the party of the ...

Компаниски Цркви - Австралија (07/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...

Компаниски Цркви - Австралија (06/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...

Компаниски Цркви - Австралија (05/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...

Компаниски Цркви - Австралија (04/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...

Компаниски Цркви - Австралија (03/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...

Компаниски Цркви - Австралија (02/07)

11 г. назад

Вистината околу компаниските цркви во Австралија. Во Австралија се води битка помеѓу МПЦЕАНЗ (Македонска...